We are Keen is een jong Amsterdams bedrijf dat zich volledig richt op recruitment oplossingen. Na de eerste succesvolle jaren van groei, werd het steeds belangrijker om het succes van het bedrijf te benutten voor groei en expansie. Van Start-up naar Scale-up zogezegd. 

We are Keen heeft Jester Strategy gevraagd om samen met hen een robuuste strategie te ontwikkelen voor de volgende groeifase en mét behoud van de snelheid en de wendbaarheid van het bedrijf. 

Strategy Challenge Sessions

Jester Strategy heeft met een aantal Strategy Challenge session met zowel de founders als het managementteam gezorgd voor een nieuwe koers. Dit hebben we gedaan door scherp te definiëren waar de échte kracht van We are Keen ligt en dit te benutten voor verdere groei; ten koste van andere initiatieven. Het maken van keuzes en het aanbrengen van focus was één van de belangrijkste doorbraken voor het bedrijf om de groei met vertrouwen tegemoet te zien. 

Strategie gaat over het maken van (moeilijke) keuzes, en Jester Strategy heeft We are Keen daarin begeleid, maar ook uitgedaagd.

“Als start-up met 25 medewerkers zijn wij op het punt dat we sneller willen opschalen, processen moeten professionaliseren en onze cultuur willen behouden. Dankzij onze strategische sessie met Maurits en zijn Superior Performance Pyramid hebben wij nu meer zicht op waar wij staan en aan welke knoppen we moeten draaien om dit te kunnen bewerkstelligen. En door het OGSM-model worden al deze mooie doelen ook echt concreet en tastbaar.”

Annemarie Sterk, COO & Co-Founder