Continu Professionals is 28 jaar specialist binnen de technische arbeidsmarkt. De organisatie is de afgelopen jaren succesvol gegroeid en heeft de ambitie om deze groei te versnellen. Om deze ambitie waar te maken is een heldere en consistente koers noodzakelijk. De directie van Continu professionals heeft de ondersteuning van Jester Strategy gevraagd om samen met hen een scherpe en haalbare strategie op te stellen om deze ambitie waar te maken.

Door middel van een gestructureerd traject bestaande uit analyses en een vijftal werksessies hebben we de directie van Continu Professionals uitgedaagd tot het maken van scherpe keuzes. Keuzes die passen bij ‘wie zij zijn’ en voort bouwt op hun kracht maar ook in de dynamische markt waarin zij zich bevinden een stevige positie oplevert. Met deze strategie kan Continu Professionals de groei in de komende jaren waarmaken.

Jester Strategy is de hands on boutique die ons strategie proces faciliteert en daarna zij aan zij implementeert. Agnes en Maurits zijn de drijvende krachten en worden gezien als een natuurlijk verlengstuk van ons directie team in dit proces. Slim, snel, kundig en vooral heel erg betrokken!

CEO Continu Professionals